45 dkg liszt
2 dkg élesztő
1 teáskanál cukor
1 tk só
3 evőkanál olaj
2,5 dl víz
Feltét:
Ízlés szerint
Hozzávalók:
45 dkg liszt
2 dkg élesztő
1 teáskanál cukor
1 tk só
3 evőkanál olaj
2,5 dl víz
Feltét:
Ízlés szerint
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk kb. 10-15 percig állni hagyjuk. Kiolajozott tepsibe nyújtjuk a tésztát, megkenjük pizzakrémmel majd ízlés szerint teszünk rá szalámit (téli szalámi, sonka, kolbász…), ananászt, gombát, kukoricát.
A végén megszórjuk reszelt trappista sajttal és magas hőfokon (200-250 fok ) kb. 10 perc alatt készre sütjük.
Az élesztőt egy kevés tejben felfuttatjuk a cukor hozzáadásával. A lisztbe öntjük a felfuttatott élesztőt, hozzáadjuk a többi belevalót és alaposan összegyúrjuk, Kisodorjuk a té...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű5 dkg élesztőt felfuttatjuk 2 dl cukros, langyos tejben. Amíg az élesztő felfut a lisztet kimérjük egy nagyobb keverőtálba, hozzáadjuk a már felfutott élesztőt és az 1 dl olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz 5 dkg élesztőt felfuttatjuk 2 dl cukros, langyos tejben. Amíg az élesztő felfut a lisztet kimérjük egy nagyobb keverőtálba, hozzáadjuk a már felfutott élesztőt és az 1 dl ola...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesAz élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalót a kelesztőtálba kimérjük, majd hozzáadjuk az élesztős tejet és alaposan összedolgozzuk. 1 órát kelesztjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű