A hagymát fel rakom dinsztelni. Kicsit kimosom a savanyú káposztát. Amikor kész a hagyma, piros paprikát szórok rá. Közben a darált húst be keverem gombócnak (rizs, nyúzott fokhagyma, só, bors, piros paprika, flekken fűszer, őrölt kömény). Az edénybe rétegezetten rakok káposztát, káposzta levélbe csomagolt gombócot,rá öntök egy liter házi készítésű paradicsom levet . A tetejére gombóc kerüljön. Kevés vizet öntök alá, főzöm.
Pécot készítek: firss, reszelt gyömbért, reszelt fokhagymát, sót, őrölt borsot, pirosparikát összekeverek olajjal, amíg krém sűrűségű nem lesz. A dagadót kétujjnyi vastag csíkokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt éles késsel beszúrkáljuk, a lyukakba beszúrjuk a fokhagymákat. A húst a fűszerekkel beszórjuk. Egy kellő méretű alufóliát megkenünk az olívaolajjal, ebbe beletekerjük a b...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst szeletekre vágjuk, klopfoljuk. Az olajban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. A visszamaradt olajban az apróra vágott hagymát, paradicsomot, paprikát megsütjük, megsz...
Elkészítési idő: 90 Nehézség: Könnyű.A húst a fenti képen látható módon szétvágjuk, hogy egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk az egészből. Először a húst kb. 1/3 magasságban bevágjuk annyira, hogy teljesen ki le...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes