oldalas hús
oldalas fűszerkeverék
vöröshagyma
1. A húst bedörzsölöm a fűszerkeverékkel, a hagymát karikákra vágom és beleteszem egy jénaiba.
2. A sütőben 180 fokon légkeverésesen másfél órán át sütöm fedő alatt.
A húst összedolgozzuk a többi hozzávalóval, kivéve a fetasajtot, mert azt a legvégén morzsoljuk bele és óvatosan keverjük hozzá, nem kell, hogy teljesen szétmenjen, maradjanak láth...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba beleteszem a darált húst, egy másikba tejet öntök (2-3 dl-t), és időnként jól megnyomkodva beáztatom a zsemlét. Lereszelem a krumplit, majd kinyomkodom és hozzáadom a d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket enyhén kiverjük, megsózzuk, rászórjuk az apróra vagdalt fokhagymát, majd zsemlemorzsába mártjuk. A húskalapáccsal gyengén beleverjük a morzsás fokhagymát, ezután li...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 2-3 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. 2. A szalonnát gyufaszál vékonyságú csíkokra metéljük. 3. A hagymát és a fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű