oldalas hús
oldalas fűszerkeverék
vöröshagyma
1. A húst bedörzsölöm a fűszerkeverékkel, a hagymát karikákra vágom és beleteszem egy jénaiba.
2. A sütőben 180 fokon légkeverésesen másfél órán át sütöm fedő alatt.
A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal együtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feldarabolt oldalast zöldséges, hagymás, fokhagymás sós-borsos alaplében kis lángon, mint a húslevest szokás, előfőzzük (kb. 2 óra alatt, egész puhára főzzük- szúrjunk bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük, kissé kiverjük, és besózzuk, majd őrölt borssal ízesített lisztbe forgatjuk, és kevés forró olajban elősütve félretesszük. 2. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst két cm-es darabokra vágjuk, és olajban tíz percig sütjük. A fűszereket, a paradicsompürét és a forró húslevest hozzáadjuk. Felforraljuk, és fedő alatt puhára főzzük. A pap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű