1 db sertéscsülök
3 db vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
1 ek.só
10 szem egész bors
80 dkg burgonya
4 kanál étolaj
A csülköt hideg vízbe felrakjuk főni,ha felforrt habozzuk le és adjunk hozzá egész borsot,sót,fokhagymát és egy fej hagymát.Addig főzzük a csülök,amíg puha nem lesz és ki nem fordul a csont.
Ha ez megtörtént ,akkor kiemeljük a főzőléből.Közben a burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük.
A maradékhagymát felvágjuk cikkekre és kevés olajon megpirítjuk,kevés sóval és frissen őrölt borssal .
Vágjuk cikkekre a megfőzött burgonyát.Tepsit enyhén kenjük ki olajjal, rakjuk bele a cikkekre vágott burgonyát.
Majd szórjuk rá a megpirított hagymát,fektessük rá a megfőzött csülköt és locsoljuk meg egy kevés főzőlével.
Előmelegített sütőbe(kb200 fok) rakjuk és legalább 60 percig sütöm.Nagyon fontos ,hogy jó ropogósra süssük a csülköt.Mellé kínáljunk házi savanyúságot és jó hideg sört!
A jól megmosott tüdőt, szívet, nyelvet fokhagymás, babérleveles, sóval, egész borssal ízesített vízben feltesszük főni és még beledobunk 1 nagy fej egészben hagyott, megtisztított...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeletek mindkét oldalát kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon fehérre sütjük, (A sütés fő része itt történik, ne maradjon nyers!) majd a szeleteket kivaja...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA sertéshúst kisebb (körülbelül 2×2 centis) kockákra vágjuk, majd olajon megpirítjuk. Miután kicsit zsírjára sült, felöntjük vízzel, és ezután adjuk hozzá a fokhagymapréssel szétny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű