40 dkg darált hús,
2 zsemle –áztatott -
1 tojás
10 dkg. reszelt sajt,
1 ger.fokhagyma, pici v.hagyma,
petrezselyem apróra vágva,
só, bors, pirospaprika
minden füszerből egy csipet: bazsalikom, oregánó
Összedolgozzuk, majd golyókat formálunk belőle és belecsavarjuk mindjárt egy szál baconszalonnába.
200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
A csontozott húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, akkor azt is 2-3 centisre daraboljuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarjaszeleteket lazán ütögesd át, majd egy hústűvel sűrűn szurkáld meg. A peremeiket 3 centinként vagdosd be, így nem ugrik össze a hús. Sózd, borsozd és a szokásos módon paníroz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A jénai tálba/tepsibe olajat öntünk és rákarikázzuk a nyers hagymát. 2. Hozzáadjuk a felkarikázott krumplit és a nyers kiklopfolt husikat. 3. A húsokat fűszerezzük sóval,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz