40 dkg keksz
10 dkg vaj
1,5 dl tejszín
6 dkg étcsokoládé
4 evőkanál darált dió
3 evőkanál kakaópor
2 evőkanál cukor
1 evőkanál rumaroma
1 cs.ostyalap
A keksz felét daráld le, a másik felét tördeld kisebb darabokra. Öntsd egy lábosba a tejszínt, és kis lángon olvaszd meg benne az étcsokoládét. Add hozzá a vajat, a cukrot, a rumaromát és a kakaóport, közben kevergesd. Mikor a massza már egynemű, mehet bele a keksz és a dió, majd egy kicsit hagyd hűlni a keveréket.
Ezt követően formázz belőle hengert, tekerd fóliába.A ostyalapot nedves ruha között megpuhítjuk.Az ostyát ráhajtjuk, hagyjuk megszáradni. Hűtőben hűtjük.
A kókusztejet, és a kókuszreszeléket mérjük egy edénybe, majd keverjük össze habverővel. Így együtt felforraljuk. Elég, ha éppen csak felforr, azonnal húzzuk is le a tűzhelyről. Te...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a puha margarint és szétmorzsoljuk a liszttel. Hozzáadjuk a maradék hozzávalókat is, majd összedolgozzuk. A tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a darát, a lisztet és a tejet. A legjobb, ha ezt 1 órát állni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a citrom héját, a vaníliás cukrot, a cukrot és a tojásokat. Egy edénybe va...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű