:Fél kiló liszt 10 dk cukor,4 tojás sárgája,fél csomag sütőpor,kb. 20 dk zsír,kevés tej.Ebből könnyen nyújtható tésztát gyúrunk.
A meggyet kimagozzuk és ízlés szerint cukrozzuk.Fél órát állni hagyjuk és kinyomkodjuk.A tésztát kinyújtjuk és tepsibe helyezzük.Rátesszük a kimagozott meggyet,kis grízzel megszórjuk.180 fokos előmelegített sütőbe sütjük.Felverjük a tojásfehérjét habnak és cukorral ízesítjük ízlés szerint.Amikor majdnem megsült a tészta ezt a habot rákenjük a tetejére és vissza toljuk a sütőbe.Készre sütjük.
A vízben felforralom a Ramát, belekeverem a keserű kakaóport, és a tűzről lehúzom. A lisztet összekeverem a kristálycukorral meg a szódabikarbónával, és hozzákeverem a csokis Ramát...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA pudingot kevés tejjel és a cukorral csomómentesre keverjük. A maradék tejet elkezdjük melegíteni, majd hozzáöntjük a kikevert pudingport és addig kevergetjük, míg be nem sűrűsödi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukorból és 1 dl vízből főzz sűrű szirupot. A piskótát daráld le, a mazsolát áztasd be a rumba. Keverd össze a piskótamorzsát a rumos mazsolával, a málnaszörppel és a kihűlt szir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A barna tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy könnyen nyújtható legyen. Ketté osztjuk és sütőpapíron vékonyra kisodorjuk kb. 27x35 cm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű