sütőtök
répa
brokkoli
karfiol
fehérrépa
paszternák
kókusztej
útifűmaghéj
só
bors
fokhagyma
zsír
Toltott paprika helyett keszult az elso, annak a szosza csak sutotok-repa volt. Ez vegyes.
Paroltam zoldseget, amit kedvetek van.
En brokkolit, repat, karfiolt, feherrepat, paszternakot paroltam. Vagy zsiron kis vizzel is puhithatjatok.
A vegen nagyjabol ketteosztani aszerint mibol legyen a szosz es mibol a gomboc.
A szoszhoz izesitsetek amit akartok, amit szabad. Azert irom
Mindig igy mert mi csak sot hasznalhatunk.
Turmixolni kis kokusztejjel.
A gombochoz villaval nyomom ossze kicsit es belekeverek utifumaghelyat epp annyit hogy picit ragadjon. Nem kell hogy egybeallo massza legyen de ez tetszes szerinti, elrontani nem lehet. Apro gombocokat formalni belole majd forro pici zsirban magas fokozaton forgatgatni, piritani, par pillanat alatt . Az utifumaghely miatt szep reteg lesz rajta es sima lesz mintha liszttel keszult volna. A zsirt en a tetejere csurgattam. Imadjak.
A gnocchit a csomagoláson feltüntetett módon kifőzöm. A bacont kockára vágom. A kukoricát ételízesítős vízben megpárolom. Miután kifőtt a gnocchi, tűzálló tálba helyezem. Rászórom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésként egy kis tálban elkészítjük a halhoz a pácot. Összekeverjük a fokhagymaport, az őrölt paprikát, a feketeborsot, a sót, a szójaszószt és a citromlevet. Ezzel a keverék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát szétterítjük a kikent tepsibe, rátesszük a sózott, borsozott karaj szeleteket. Fóliával letakarjuk, kb, 45 percig sütjük, majd fólia nélkül még 15 percig, hogy piros l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű