Családireceptkönyv.hu

Hamis töltött paprika


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


sütőtök
répa
brokkoli
karfiol
fehérrépa
paszternák
kókusztej
útifűmaghéj

bors
fokhagyma
zsír

Elkészítés:


Toltott paprika helyett keszult az elso, annak a szosza csak sutotok-repa volt. Ez vegyes.
Paroltam zoldseget, amit kedvetek van.
En brokkolit, repat, karfiolt, feherrepat, paszternakot paroltam. Vagy zsiron kis vizzel is puhithatjatok.
A vegen nagyjabol ketteosztani aszerint mibol legyen a szosz es mibol a gomboc.
A szoszhoz izesitsetek amit akartok, amit szabad. Azert irom
Mindig igy mert mi csak sot hasznalhatunk.
Turmixolni kis kokusztejjel.
A gombochoz villaval nyomom ossze kicsit es belekeverek utifumaghelyat epp annyit hogy picit ragadjon. Nem kell hogy egybeallo massza legyen de ez tetszes szerinti, elrontani nem lehet. Apro gombocokat formalni belole majd forro pici zsirban magas fokozaton forgatgatni, piritani, par pillanat alatt . Az utifumaghely miatt szep reteg lesz rajta es sima lesz mintha liszttel keszult volna. A zsirt en a tetejere csurgattam. Imadjak.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Sonkás-sajtos gnocchi
Sonkás-sajtos gnocchi

A gnocchit a csomagoláson feltüntetett módon kifőzöm. A bacont kockára vágom. A kukoricát ételízesítős vízben megpárolom. Miután kifőtt a gnocchi, tűzálló tálba helyezem. Rászórom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Halas tacos
Halas tacos

Első lépésként egy kis tálban elkészítjük a halhoz a pácot. Összekeverjük a fokhagymaport, az őrölt paprikát, a feketeborsot, a sót, a szójaszószt és a citromlevet. Ezzel a keverék...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
rakott zöldbab
rakott zöldbab

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Békési toros karaj
Békési toros karaj

A káposztát szétterítjük a kikent tepsibe, rátesszük a sózott, borsozott karaj szeleteket. Fóliával letakarjuk, kb, 45 percig sütjük, majd fólia nélkül még 15 percig, hogy piros l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk