Selymes állagú kókusztej konzerv – 3 dl vagy fermentált joghurt (TED)
1 nagy kígyóuborka
Fokhagyma por
Só, kevés xukor
Őrölt bors
Őrölt kaporlevél
A kókusztej konzerv sűrűjét keverd össze a felsorolt fűszerekkel (kb. egy dl vízszerű anyag, melyet próbálj meg különválasztani)
A kígyóuborkát vágd fel apró kockákra, és keverd bele a fűszeres alapba
A tzazikit tedd legalább 1 órára a hűtőbe, hogy a krém összeérjen
Az apróra vágott vörös- és fokhagymát kevés olajon pirítsuk üvegesre, majd öntsük rá a sűrített paradicsomot, és egy kevés vizet. Az apróra vágott paprikaféléket szórjuk bele a fel...
Elkészítési idő:A paprikákat alaposan megmossuk és eltávolítjuk a magházat. Ügyeljünk rá, hogy ne maradjon benne mag, ha szükséges, ezért öblítsük le még egyszer. Vágjuk minél apróbb darabokra a...
Elkészítési idő:A csokit durvára törjük, a vajat felolvasztjuk. Hozzáadjuk a kakaót, majd a durvára tört csokit, a cukrot, a tejet és a vaníliát. Összekeverjük és gőz fölött épp hogy forrjon állap...
Elkészítési idő: