• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.
Mi előtt elkezdeném,a tölteléket elkészíteni, először a kukorica kását mosom meg, mert azzal nagyon sokat kell bübelődni, ugyan is addig kell mosnom, amíg tiszta víz nem marad ra...
Elkészítési idő: 50-percA húst kiklopfolom,fűszerezem ( só, bors ) A paprikából, 1 hagymából és 2 paradicsomból lecsót készítek,ha kész,rá ütöm a 3 tojást, és lágyra sütöm. A tojásos lecsót a hús szelet...
Elkészítési idő:Felverem a tojásokat, a liszthez hozzáadom a szódabikarbónát, A kisütni kívánt húst először, kiveregetem, besózom és lisztben, majd a tojásban, végül újra a lisztben forgatom, így...
Elkészítési idő: