Családireceptkönyv.hu

Dupla baconös karaj zöldfűszeres mackósajttal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon

Elkészítés:


A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.

Dupla baconös karaj zöldfűszeres mackósajttal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar TEPSIBEN SÜLT JOGHURTOS -SAJTOS SERTÉS KARAJ
TEPSIBEN SÜLT JOGHURTOS -SAJTOS SERTÉS KARAJ

A húst bepanírozzuk, kókuszzsírral vékonyan kikent tepsibe tesszük, megkenjük joghurttal (tejföllel helyettesíthető) és megszórjuk light sajttal. Légkeverésesen 30-35 perc alatt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött hús
Töltött hús

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és befűszerezzük. Sonkát és egy darab sajtot teszünk rá, úgy csomagoljuk bele, hogy ne látszódjék ki sehol. Bundázzuk be, lisztbe forgatju...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cigánypecsenye Éva konyhájától
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Cigánypecsenye Éva konyhájától

A húst felszeleteljük, ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. Napraforgó olajat a mustárral, sóval, borssal összekeverjük, és bepácoljuk vele a hússzeleteket. Kb. 2-3 órát pácoljuk. K...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Svéd húsgolyó barnamártással (Sóbors)
Svéd húsgolyó barnamártással (Sóbors)

A kenyérnek vágjuk le a héját, a belét kockázzuk össze. A hagymát pucoljuk meg, reszeljük le. A lereszelt hagymát – a levével együtt – öntsük a kenyérre, forgassuk vele össze. H...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk