• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.
A darált húshoz keverjük a hozzávalókat, pici gombócokat formálunk belőle, és félretesszük. Elkészítjük a pörkölt alapot: a hagymát apróra vágjuk, 3 ek olajon megpárolju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Füstölt szalonna csíkokat vágok (gyufaszálnyit) kevés hagymával üvegesre párolom. 2. Hozzáadom a szintén csíkokra vágott sertéscombot, pirospaprikát, zúzott fokhagymát őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzerezzük be hentesünknél a körmöket, és rögtön kérjük meg, hogy darabolja el mindegyiket öt részre. Készítsük elő a pörköltalapot: a vöröshagymát vágjuk gorombára, a...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tarjaszeleteket kiklopfoljuk, a hártyáknál, inaknál bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a steak fűszerrel. Mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű