♥ A húshoz.
két sertés dagadó,
só,
2 kisebb fej vöröshagyma,
4 fakanál sertészsír,
30 dkg sertésmáj,
5 dkg gomba,
3 nyers tojás
4 keményre főzött tojás,
1 csokor petrezselyem zöldje,
4 szikkadt zsemle,
1 teáskanál őrölt feketebors,
1 teáskanál majoránna.
♥A rántott krumplihoz:
2 kg krumpli,
a panírhoz 4 tojás,
csipetnyi só,
liszt,
zsemlemorzsa.
A sütéshez étolaj (zsír).
két sertés dagadó,
só,
2 kisebb fej vöröshagyma,
4 fakanál sertészsír,
30 dkg sertésmáj,
5 dkg gomba,
3 nyers tojás
4 keményre főzött tojás,
1 csokor petrezselyem zöldje,
4 szikkadt zsemle,
1 teáskanál őrölt feketebors,
1 teáskanál majoránna.
A rántott krumplihoz:
2 kg krumpli,
a panírhoz 4 tojás,
csipetnyi só,
liszt,
zsemlemorzsa.
A sütéshez étolaj (zsír).
Sertéscombot (1 kg) használtam, amit kétszer ledaráltam, egy fej vöröshagymával és 4 cikk fokhagymával együtt.A húst fűszereztem sóval, borssal, fűszerpaprikával, őrölt köménnyel....
Elkészítési idő:A húsokat leinaztuk, majd késsel egészen apró kockákra vágtuk a szalonnával együtt. Ezt kb. úgy kell elképzelni, mintha tatárhoz aprítanánk késsel a húst. Nagyon apró lesz, de azér...
Elkészítési idő:A hagymákat és a gombát megtisztítom, majd aprítom. Én szeretek apró csiperkét használni, ezeket félbe-négybe vágom, de aki hozzájut erdei gombákhoz, azt is használhat bele. A sert...
Elkészítési idő: