6 tojás
22 dkg kristálycukor
2 csomag vaníliás pudingpor
kevés só
házi sárgabaracklekvár
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük habnak.
Fokozatosan hozzáadjuk a kristálycukrot és egyenként a tojások sárgáját.
Ezután beleszórjuk a pudingporokat.
Nem kell bele sütőpor.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát, és 200 fokon kb. 10 percig sütjük. Ha megsült, kitesszük hűlni. Nem kell felgöngyölni, maradhat a tepsiben.
Ha kihűlt, megkenjük a lekvárral, és ekkor tekerjük fel.
A csokoládét apró darabokra vágjuk. A sütőt előmelegítjük. A lisztet egy tálba szitáljuk, és elkeverjük benne a sütőport. A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral felhabosítom,hozzá mixelem a többi hozzávalót. Utoljára apránként a sütőporos lisztet,és lassan a hozzá a tejet is. A tepsi mérete : 20x30 -as
Elkészítési idő: 1 óra15 perc Nehézség: KönnyűNegyed kg vajat habosra keverünk 20 dkg porcukorral, 1 tojássárgájával és annyi erős feketekávéval, hogy sűrű, krémszerű massza legyen. Egy hosszúkás tálra 10 babapiskótát teszün...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zsírt elmorzsoljuk a lisztel a többi hozzávalókat hozzáadom,végén a tejet annyit,hogy könnyen formázható legyen,egy órát pihentessük a hűtőbe .Dió nagyságú golyókat formálunk bel...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes