250 g spagetti tészta
150 g bacon szalonna
1 fej vöröshagyma
1,5 dl főzőtejszín
2 evőkanál étolaj
1 csipet só
1 teáskanál bors
1 csipet vegeta
1 csipet bazsalikom
1 csipet petrezselyem
A spagetti tésztát bő, sós vízben kifőzöm.
A hagymát apróra szeletelem, a szalonnát csíkokra vágom és olajon megpirítom.
Ha megpirult, hozzáadom a főzőtejszínt és a fűszereket (a borsot nem sajnálom belőle) hagyom összeforrni 5-10 percig.
Ha a tészta megfőtt, hozzáadom a szószhoz és a tészta főző vizéből is 1-2 evőkanálnyit hozzáteszek. Nagy lángon, pár percig egybepirítom és jól összekeverem.
A felkockázott hagymát kicsi olajon megpároljuk. Rádobjuk a darált húst, kicsit megpirítjuk, amíg elfehéredik. Rászórjuk a póréhagyma széles karikára vágott zöld részét és a kukori...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGib zunächst die gewaschenen, aber nicht geschälten, Kartoffeln in kaltes Wasser und bringe es zum Kochen. Nach 15 bis 20 Minuten Kochzeit gießt du die Kartoffeln ab und schreckst...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karfiolt rózsákra szedjük, és megfőzzük sós vízben. 2. A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, esetleg sültcsirke fűszersóval is ízesíthetjük. 3. Serpenyőben vajon kisütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát folyó víz alatt megmossuk, papírtörlőre téve megszárítjuk, majd feldaraboljuk. A sonkát és a szalonnát csíkokra vágjuk. Egy kevés olajat felforrósítunk, rádobjuk a szalon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű