5 tojás
5 evőkanál cukor
5 evőkanál liszt
1 tasak sütőpor
3 evőkanál natúr joghurt
2 teáskanál vaníliaaroma
csipet só
1 teáskanál reszelt citromhéj
5 nagy alma
A tojások fehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és a joghurttal, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és az aromát. A masszát a habhoz kavarjuk. A meghámozott almákat kisebb kockákra vágjuk és a tésztába kavarjuk. A masszát papírral bélelt tepsibe öntjük és 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük. Tálaláskor porcukorral meghintjük.
Alaposan összekeverünk 25 dkg réteslisztet egy fél sütőporral, egy fél citrom reszelt héjával, 22 dkg porcukorral, és a felét vajjal kikent tepsibe szórjuk. Burgonyanyomóval egyenl...
Elkészítési idő:6 tojássárgáját 2 vaníliás pudinggal és 3 dl tejjel csomómentesre keverünk és gőz fölött megfőzünk. 25 dkg margarint, 20 dkg porcukorral habosra keverünk és a kihűlt pudinggal össz...
Elkészítési idő:A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a tejet, az olajat, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a tész...
Elkészítési idő: