1 kg liszt
5 dl tej
2 dl tejföl
1 e.k só
4 dkg élesztő
2 k.k cukor
Az élesztőt felfuttatjuk és összegyúrjuk a többi hozzávalóval, Ezután 1 órát kelesztjük utána kinyújtjuk kiszaggatjuk. Így is hagyjuk kelni kicsit és utána mehet a forró olajba. Ami megmarad jól beolajozzuk zacskóba tesszük és mehet a hűtőbe.
Házi tortilla culinart2013. Dec. 03.Hozzászólások (0)Nyomtatás30 Nagyon szeretem a salátákat, a gyrost, és minden ilyen vékony tésztás töltött dolgot, ahogy a pupusát is. nem m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A tojásokat is megfőzzük, majd kihűtjük és felszeleteljük. A sonkát és a paprikát felszeleteljük, a lecsöpögtetett kukoricával együt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát bő, lobogó, enyhén sós vízben főzd fogkeményre. A gombát tisztítsd meg jó alaposan, darabold egységes méretű részekre. A vajat olvaszd fel serpenyőben, majd párold meg ra...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA pirított zsemlemorzsához egy serpenyőben alacsony hőmérsékleten vajat olvasztunk, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, és folyamatosan kevergetve barnára pirítjuk. Ügyeljünk arra, hogy ha...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű