5 dl gyümölcsjoghurt
1 csomag zselatin
2 csomag habfixáló por
3 dl tej
25 dkg banán vagy más gyümölcs
25 dkg ananász vagy más gyümölcs
A joghurtban csomómentesre keverjük a zselatint, felfőzzük és kihűtjük. A tejjel kemény habbá verjük a tejszínhabport és hozzáadjuk a joghurthoz. A gyümölcsöket felkarikázzuk és belekeverjük a krémbe. Vizezett formába öntjük és másnapig hűtjük.
1. A piskóta lapot három részre vágjuk, a tejszínt nagyon kemény habnak felverjük, három fele osszuk, egy részt félre teszünk a díszítéshez. 2. A maradék tejszínhabhoz hozzátes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta elkészítése: Először is kimérek mindent, egyik edényben a lisztet a sütőporral (kakaós esetén a kakaó is), másik edényben a cukor tej, olaj, tojássárga, harmadik edény a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz a mennyiség egy 23 cm-es, csatos tortaformához elegendő.,K kb. 16 szelet sajttorta lesz belőle. Melegítsd be a sütőt 150 fokra, vajazd ki a 23 cm-es tortaformát, és bélelj ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA piskóta elkészítése: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A vajat megolvasztjuk és egy kenőecset segítségével a formát kikenjük vajjal. A tojásokat felütjük és szétválasztjuk. A f...
Elkészítési idő: 30=60 perc Nehézség: Közepes