5 dl gyümölcsjoghurt
1 csomag zselatin
2 csomag habfixáló por
3 dl tej
25 dkg banán vagy más gyümölcs
25 dkg ananász vagy más gyümölcs
A joghurtban csomómentesre keverjük a zselatint, felfőzzük és kihűtjük. A tejjel kemény habbá verjük a tejszínhabport és hozzáadjuk a joghurthoz. A gyümölcsöket felkarikázzuk és belekeverjük a krémbe. Vizezett formába öntjük és másnapig hűtjük.
sárgáját, lisztet, sütőport cukrot, vizet habosra keverjük. fehérjét habként hozzákeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 4 tojás sárgáját 20 dkg cukorral és 4 evőkanal vízzel habzásig kavarjuk. Beleszórjuk a szodabikarbonátot és citrom levet csepegtetünk rá; tovább kavarjuk. A 4 tojás fehérjéből 4...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a 2 tojásos piskótákat. A narancs, citrom, lila és piros piskótákat sütjük ki először. Piskóta: 2 tojásfehérjét habbá verjük egy csipet sóval. Majd a két tojássárgáját...
Elkészítési idő: 120perc Nehézség: KözepesElőször elkészítjük a mákos gubát. A kifliket felkarikázzuk, a tejet és a vajat összemelegítjük. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, és a langyos vajas tejh...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes