olívaolaj
pici hagyma
máj
petrezselyemzöld
batáta
Pici olívaolaj, pici hagyma, épp csak összemelegítettem őket, majd rátettem a nagyon apróra vágott májat, felöntöttem vízzel, kevés petrezselyemzöldet adtam hozzá és készre főztem.
Batátapüré - batátát megfőztem, összetörtem
A nyuszihúst ledaráltam,tojássárgájával,friss petrezselyemzölddel,kaporral, reszelt répával összedolgoztam (ha van otthon egészséges kenyeretek,akkor az is mehet bele beáztatva, ho...
Elkészítési idő:-újhagymát és sárgarépát olívaolajon picit megpirítottam -rádobtam az apróra vágott májat, még picit pirítottam -öntöttem hozzá vizet és puhára főztem, jó szaftos és ízletes lett...
Elkészítési idő:A batátát félbe vágtam, alufóliával letakarva megsütöttem. Mikor puha volt kikanalaztam a belsejét, kb fél centis széleket azért hagytam, hogy vissza tudjam tölteni. Egy kevés hagy...
Elkészítési idő: