olívaolaj
pici hagyma
máj
petrezselyemzöld
batáta
Pici olívaolaj, pici hagyma, épp csak összemelegítettem őket, majd rátettem a nagyon apróra vágott májat, felöntöttem vízzel, kevés petrezselyemzöldet adtam hozzá és készre főztem.
Batátapüré - batátát megfőztem, összetörtem
-újhagymát és sárgarépát olívaolajon picit megpirítottam -rádobtam az apróra vágott májat, még picit pirítottam -öntöttem hozzá vizet és puhára főztem, jó szaftos és ízletes lett...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz20-25 dkg sovány főtt vagy sült húst finomra darálunk. alaposan összedolgozzuk 1,5-2 db tejben áztatott, kinyomkodott és jól szétmorzsolt zsemlével, 2 tojássárgájával, finomra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát megmossuk, meghámozzuk, negyedeljük, kivágjuk a magházát, felkockázzuk. Egy kis lábasban 20 percig főzzük, kis lángon. Hagyjuk, hogy a leve kifőjön, kevergetjük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 175 fokra. Az első hat hozzávalót összekeverjük. A vajat a porcukorral és a tojással kikeverjük, majd kézzel össze dolgozzuk a lisztes-száraz keverékkel. Kb....
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű