olívaolaj
pici hagyma
máj
petrezselyemzöld
batáta
Pici olívaolaj, pici hagyma, épp csak összemelegítettem őket, majd rátettem a nagyon apróra vágott májat, felöntöttem vízzel, kevés petrezselyemzöldet adtam hozzá és készre főztem.
Batátapüré - batátát megfőztem, összetörtem
A csülökből kiszedni a csontot, és félbe vágni. (én fűrészelni szoktam így nem lesz szilánkos) A húst elkezdem kockára vágni, de a túl zsíros részeket nem használom fel....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes-brokkolit megpároltam a fokhagymával -ez alatt megfőtt a tészta -mivel a brokkoli jó ízt kapott a fokhagymától azt már nem kevertem a tésztához
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát megmossuk, meghámozzuk, negyedeljük, kivágjuk a magházát, felkockázzuk. Egy kis lábasban 20 percig főzzük, kis lángon. Hagyjuk, hogy a leve kifőjön, kevergetjük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hússzeleteket 1 napra a pác hozzávalóiból elkészített pácban állni hagyjuk a hűtőszekrényben. Egy tepsit kiolajozunk, beleöntünk 1/2 dl vizet, 1/2 dl száraz vörösbort és belehel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű