menu

Családireceptkönyv.hu

Resztelt csibemáj batátapürével by Anita László


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


olívaolaj
pici hagyma
máj
petrezselyemzöld
batáta

Elkészítés:


Pici olívaolaj, pici hagyma, épp csak összemelegítettem őket, majd rátettem a nagyon apróra vágott májat, felöntöttem vízzel, kevés petrezselyemzöldet adtam hozzá és készre főztem.

Batátapüré - batátát megfőztem, összetörtem

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Baba ételek (0-2),
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: emaxa
Ezért a verséért 1920-ban Kárpáti Piroska tanítónőt
Ezért a verséért 1920-ban Kárpáti Piroska tanítónőt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gesztenyés alagút vagy torta
Gesztenyés alagút vagy torta

A tojásokat válaszd ketté, és a fehérjét verd kemény habbá. A sárgáját keverd ki a cukorral, majd add hozzá több részletben a kakaóval, szódabikarbónával és sütőporral vegyített li...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Almapüré
Almapüré

Az almát megmossuk, meghámozzuk, negyedeljük, kivágjuk a magházát, felkockázzuk. Egy kis lábasban 20 percig főzzük, kis lángon. Hagyjuk, hogy a leve kifőjön, kevergetjük...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tamás
Tojáskrém
Tojáskrém

A tojást addig főzzük, amíg teljesen kemény lesz, ezután a főtt tojást, a lilahagymát és a petrezselyemzöldet apró darabokra vágjuk és egy tálba helyezzük, sózzuk, borsozzuk. Hozzá...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk