4 egész tojás
120g nyírfa cukor( én fele-fele arányban nyírfa és nád cukrot használtam)
150g rizsliszt
60g tönköly liszt
1 kis kanál szódabikarbóna
1 dl víz
100g olvasztott vaj
1 tasak vaníliás cukor
1 kanál karob por
Az élesztőt langyos cukros tejben felfuttatjuk. Lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, belerakjuk a sót, majd hozzáöntjük a felfuttatott élesztőt és 1 dl tejfölt. Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy méretű tepsit, (kb.25x35) kibélelünk sütőpapírral. Az almát vékonyra szeleteljük, a kibélelt tepsibe terítjük és megszórjuk fahéjjal. Elkészítjük a piskótát. 12 evőkanál...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA kekszet finomra őröljük, hozzáadjuk a mandulát, a cukrot és az olvasztott vajat. A tortaformába nyomkodjuk a masszát, és hűvös helyre tesszük. 3 zselatinlapot 10 percre hideg v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet 1 ek..cukorral,kávéval gyúrható masszává összedolgozzuk. A tejből és lisztből állandó keverés mellett pépet főzünk,ha kihűlt, hozzádolgozzuk a cukrot,vanillin cukrot,a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű