4 egész tojás
120g nyírfa cukor( én fele-fele arányban nyírfa és nád cukrot használtam)
150g rizsliszt
60g tönköly liszt
1 kis kanál szódabikarbóna
1 dl víz
100g olvasztott vaj
1 tasak vaníliás cukor
1 kanál karob por
Az alsó réteghez a hozzávalókat összekeverjük, majd nedves kézzel, sütőpapírral bélelt 12 x 18 centis hőálló tál aljába nyomkodjuk. 175 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat jó alaposan eldolgozzuk, összegyúrjuk, és ledaráljuk, ízlésünknek megfelelő méretűre vágjuk. Ha van rá időnk, pihentessük egy éjszakán át hűtőben az összegyúrt té...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba szitáljuk és elkeverjük benne a sót, a paprikát, sütőport. Hozzáadjuk a tojásokat, a szoba hőmérsékletű margarint, a tejfölt és belereszeljük a sajtot. Alapo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszekből 8 darabot törjünk porrá, majd keverjük el az olvasztott vajjal, és öntsük bele a masszát egy kapcsos tortaformába. A hideg tejszínt tegyük egy tálba és kézi mixerre...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű