30 dkg margarin (kókuszzsír)
40 dkg cukor (barna ha lehet)
2 teáskanál fahéj
1 csomag vaníliás cukor
1 tojás
40 dkg liszt (ha lehet, teljeskiőrlésű búzaliszt)
2 teáskanál szódabikarbóna
10 dkg étcsokoládé
40 dkg sütőtök (előtte sütöttem)
1 csipet só
25 dkg zabpehely (kihagyható)
10 dkg mazsola (kihagyható)
10 dkg dió (kihagyható)
Mindent összekeverünk és 150 fok 20-25 perc.
Én eritrittel édesítettem és update liszttel sütöttem, zab nem került bele, de tök az jóval több, mint 40dkg.
Meglangyosítjuk a tejet, beleszórunk egy teáskanál cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, alaposan elkeverjük és 5 percre félretesszük. Tálba szitáljuk a liszteket, elvegyítjük a sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 180 fokra – légkeverésnél 160 fokra - előmelegítem, a sütőformát kibélelem sütőpapírral. Én egy 24 cm-es kapcsos tortaformát használtam, de sima kisebb méretű tepsi is j...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOfen auf 180 Grad (Umluft 160 Grad) vorheizen. Johannisbeeren von den Rispen streifen. Mehl, Mandeln und Backpulver mischen. Butter, 180 g Zucker, Vanillezucker und 1 Prise Salz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a középső tésztát sütjük meg. Az egész tojásokat a cukorral és a vízzel habosra keverjük. Összekeverjük a diót, a lisztet és a sütőport, majd óvatosan a felvert tojásh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű