Anifitt kék liszt
450 ml langyos viz
tengeri só
tojás
füstölt sajt
Anifitt kék lisztet begyúrtam 450ml langyos vízzel,hagytam pihenni 60 percig...
Azután a tésztát kisodortam,kb. ujjnyi vastagra,kiszaggattam és ráraktam egy sütőpapírral kibélelt tepsire...(a tészta eléggé ragad,nekem szilikon nyújtólapom van,így picit benedvesítettem a lapot a pogácsaszaggatóval együtt)...megsóztam picit a pogik tetejét tengeri sóval és megkentem tojással ,a végén füstölt sajttal szórtam meg...
Mivel ez lisztkeverék és van élesztő benne,így én hagytam pihenni a pogikat még picit a tepsin,mielőtt beraktam volna a sütőbe...180 fokon sütöttem,légkeverésen kb.30 percig ,de szerintem a sütőtől függ...meglestem egy pogi alját,amikor szép piros volt már,akkor kivettem...nagyon finom és puha
Az összeállítás előtt vegyük ki a fagyasztóból a tésztát és a spenótot, várjuk meg, míg kiolvadnak. A spenótot csöpögtessük le, nyomkodjuk ki belőle a nedvességet. A hagymákat p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacont pirosra sütjük. Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk, hogy habos legyen a teteje. Amíg az élesztő kel, addig a túrót összekeverjük a vajjal (amit jó ha egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekevered a ledarált zabpelyhet a túróval, tojással, sóval, szódabikarbónával, belemorzsolsz egy kevés feta sajtot. Sütőpapírral kibélelt tepsibe kanállal halmokat készítesz, te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A margarin és a főtt burgonya kivételével összeállítjuk a tésztát: az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk, és a többi hozzávalóval együtt könnyű kelt tésztát készítünk. 20 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű