Anifitt kék liszt
450 ml langyos viz
tengeri só
tojás
füstölt sajt
Anifitt kék lisztet begyúrtam 450ml langyos vízzel,hagytam pihenni 60 percig...
Azután a tésztát kisodortam,kb. ujjnyi vastagra,kiszaggattam és ráraktam egy sütőpapírral kibélelt tepsire...(a tészta eléggé ragad,nekem szilikon nyújtólapom van,így picit benedvesítettem a lapot a pogácsaszaggatóval együtt)...megsóztam picit a pogik tetejét tengeri sóval és megkentem tojással ,a végén füstölt sajttal szórtam meg...
Mivel ez lisztkeverék és van élesztő benne,így én hagytam pihenni a pogikat még picit a tepsin,mielőtt beraktam volna a sütőbe...180 fokon sütöttem,légkeverésen kb.30 percig ,de szerintem a sütőtől függ...meglestem egy pogi alját,amikor szép piros volt már,akkor kivettem...nagyon finom és puha
A tejben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt - ez kb. 10 perc. A lisztben elkeverjük a sót, belekeverjük a főtt/áttört burgonyát is, majd elmorzsoljuk benne a vajat/margarint és a...
Elkészítési idő: 1 óraA sajtot a tojások sárgájával, a liszttel és a tejjel sűrűre főzzük. Kihűtjük. A margarinnal habosra keverjük, sózzuk.
Elkészítési idő: