1 db sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér
1 kisebb cukkini
1 db zeller
2 db újhagyma
2 kisebb vöröshagyma
2 fokhagyma
2 ek olivaolaj
1 db olasz hámozott paradicsom
3 ek sürített paradicsom
1 marék petrezselyemzöld
200 gr bab konzerv
só
bors
babérlevél
kakukkfű
bazsalikom
majoranna
1 liter víz
1., Zöldségeket alaposan megmossuk, megtisztítjuk, csíkokra felvágjuk
2. Nagyobb lábosban felmelegítjük az olivaolajat és rádobjuk a zöldségeket. Pár percig pirítjuk őket, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje őket. Sózzuk, borsozzuk és fedő alatt kb 20-25 perc alatt puhárra főzzük.
3. Hozzáadjuk a sürített paradicsomot a lecsepegtett fehérbabot és a felaprított petrezselyemzöldet, majd felöntjük a maradék vízzel és hozzáadjuk a sót, borsot, fűszereket.
A medvehagymát alaposan megmossuk és csíkokra vágjuk. A krumplit és a vöröshagymát is megtisztítjuk. Közepes lábasban a felforrósított zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott vö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát felkockázzuk, puhára főzzük és majd leszűrjük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a reszelt sárgarépát és a felkockázott burgonyát. Néhány per...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a felaprított répákat, a felszeletelt , zöldborsót, sózzuk, és lefedve még 10 perci...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Közepes