5 púpos ek. nyílgyökérliszt
kókuszolaj
só
2 db M-es tojás
fél kg szeletelt csirkemell
Ezt a végtelenül egyszerű receptet szeretettel ajánlom időhiányosoknak, kezdő paleósoknak, spórolósoknak és mindenkinek, aki – hozzám hasonlóan – imádja a hagyomány „párizsias” bundában kisütött húsokat.
A húst lesózzuk, a tojásokat felverjük és a kókuszolajat felhevítjük.
A hússzeleteket beleforgatjuk a nyílgyökérlisztbe, majd a tojásba és a forró olajban kisütjük.
Csirkemellről lévén szó, oldalanként 5 – 5 perc alatt megsülnek.
Előző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk a mustárral, borssal, a babérral, az olajjal, valamint a borral. Zárható dobozban egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk. Más...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA csirkehúst csíkokra vágom, sózom, borsozom és 1 ek zsíron megpirítom, majd félre teszem. A maradék zsíron megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kis kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk. Amikor már üveges, hozzáadjuk feldarabolt mellfilét. Hozzáadjuk a fokhagymát és a paprikával í...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű