2 tojás
1 csipet sütőpor
2 evőkanál krémsajt
1/2 evőkanál fokhagymapor, melyet persze kiválthatsz préselt fokhagymával is
Eközben a címlapon
1/2 evőkanál oregano
3 szelet mozzarella
2 evőkanál vaj
Melegítsd elő a sütőt 160 fokra.
Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.
Válaszd ketté a tojásokat, a tojásfehérjéket a sütőporral verd kemény habbá.
Keverd krémesre a tojássárgákat a krémsajttal.
Óvatosan add egymáshoz a két keveréket, vigyázva, hogy ne törjön össze a hab.
A sütőpapírra halmozz egymástól kényelmes távolságra kis adagokat, 18-20 percig süsd aranybarnára.
Amíg sülnek a kenyérkék, olvaszd fel a vajat egy serpenyőben. Keverd hozzá a fokhagymást és az oreganót.
Nyisd ki a sütőt, kend a kenyérkék tetejére a fokhagymás vajat, és fél-fél szelet mozzarellát.
Süsd tovább a fokhagymás, vajas, sajtos kenyérkét további 2 percig, amíg a sajt szépen megolvad és megpirul a tetejükön. Apró magvakat is szórhatsz rá.
Nem paleo, de SZÉNHIDRÁTSZEGÉNY
Gyúrjuk össze az összetevőket, majd összeállítás után 5 percig pihentessük. Tésztavágó géppel nyújtottam, és vágtam. 4 részre vettem a tésztát, kilapítottam, majd a videóban láthat...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A SZALONNÁT KOCKÁKRA VÁGJUK. A GOMBÁT MEGTISZTÍTJUK, FELSZELETELJÜK. AZ ÚJHAGYMÁT MEGHÁMOZZUK, KARIKÁKRA VÁGJUK. FELFORRÓSÍTJUK AZ OLAJAT, MEGPIRÍTJUK BENNE A SZALONNÁT ÉS A GO...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű