3 kis doboz/ 1 nagy doboz kefír
3 tojás
1 kg liszt
só
5 dkg élesztő
annyi tej, hogy nokedli tészta keménységű tésztát kapjunk
A tejben az élesztőt felfuttatjuk.
A lisztbe beletesszük a tojásokat, sót, kefírt, majd az élesztős tejet is.
Jól összedolgozzuk, és duplájára kelesztjük
Forró olajban kisütjük.
A hagymát kockára vágva a zsíron világosra pirítjuk, hozzátesszük a pirospaprikát, a kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd sóval, borssal ízesítjü...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk és a fehérjét kemény habbá verjük a cukor felével. A tojást a cukorral kikavarjuk, hozzáadjuk a joghurtot, vaníliakivonatot, sütőport, sót és a lisztet....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vöröshagymát megtisztítod, apróra fölkockázod, és az olajon vagy zsiradékon megdinszteled. Amikor üveges, akkor jó. Közben a burgonyát megtisztítod, és vékony szeletekre vágod....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat egy keverőtálba ütjük, kézi habverővel felverjük, majd hozzáadjuk a kókuszlisztet, a kókusztejet, a sütőport, a cukrokat, az étkezési keményítőt és egy csipet sót, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű