1 ek zsír
1 tojás
2 ek liszt
só
A zsírt ée a tojást villával összetör
hozzá a liszt, normálisra besűrít
forró levesbe szaggat
A rizst megmossuk, lecsöpögtetjük. Elkészítjük a paradicsom szószt A vöröshagymát apró kockára vágjuk, lepirítjuk olivaolajon, ráöntjük a paradicsomot, a fűszereket és kicsit befor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg a tésztát sós vízben (Én ételízesítővel szoktam. Annyira ízesítem, mint egy kissé elsózott levest:) ), majd öblítsük le alaposan hideg vízzel. Tejfölbe keverjük bele a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós, olajos vízben félig megfőzzük. A hagymát és a fokhagymát egy evőkanál vajon megpároljuk, majd félretesszük. Egy másik edényben a lisztet picit megpirítjuk a vajon, m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűNUDLI Nudli a nagy kedvenc, meg a szilvás gombóc és a túrós, mindig az ami éppen előttem van! Prézlivel vagy mákkal szórva, töltve vagy sem…mindegy csak jó sok legyen. Most...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű