1 ek zsír
1 tojás
2 ek liszt
só
A zsírt ée a tojást villával összetör
hozzá a liszt, normálisra besűrít
forró levesbe szaggat
A kifőtt tésztát tányérokra szedjük és megszórjuk az őrölt mák és porcukor vagy a darált dió és porcukor keverékével.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást villával kicsit felverjük, hozzáadjuk a túrót, áttörjük, majd belekeverjük az édesítőt és lassan hozzáadagoljuk a lisztet, összegyúrjuk. Nekem 70 g liszt kellett, de ez fü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, daraboljuk, majd sós vízben puhára főzzük. A vizet leöntjük róla, jó alaposan lecsöpögtetjük, s még melegen összetörjük. Ha kihűlt, hozzáadunk 2 tk sót, 30...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy nagy tálban a lisztet összekeverjük a sóval és a cukorral, majd hozzáadjuk a margarint. Alaposan összedolgozzuk, míg morzsa állagú keveréket kapunk. (Jó, hogyha a tésztában bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű