13 dkg fehér csokoládé
3 tojás
13 dkg krémsajt
1. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben.
2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
3. Válaszd szét a tojásokat és a sárgáját keverd a krémhez.
4. Verd fel a tojásfehérjét, ezt is keverd az imént elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
5. Három bögrét bélelj ki sütőpapírral, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
6. Helyezd a bögréket egy tepsire, önts melléjük egy pohár vizet.
7. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc lesz kész.
A sütő lekapcsolása után még 15 percig hagyd bent
Ha kihűlt, a papírral óvatosan kiemelheted a sütit.
Gyümölccsel kínálva még finomabb!
VIDEO AZ ELKÉSZÍTÉSÉRŐL
https://www.youtube.com/watch?v=RI31q3ncnV4
A darált húsból a szokásos módon pörköltet készítünk, teszünk hozzá több paradicsomlevet, hogy legyen a tésztának folyadék, amiben megfő sülés közben. A besamel mártáshoz 10 dkg va...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Könnyű1.A lisztből és a tojásokból kevés víz hozzáadásával galuskatésztát kavarunk, majd nokedli-szaggatóval forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk. 2. Amíg fő a galuska, a hagymát megh...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFelteszem a tészta vizét sóval, kevés olajjal, amikor felforr, beleöntöm a tésztát, és leírás szerint kifőzöm. A baconszeleteket kockázom, majd egy nagyobb serpenyőben kevés olajo...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA még meleg áttört burgonyát a liszttel, a tojással, a margarinnal, kevés sóval összegyúrjuk. Ezután meglisztezett deszkán kisujjnyi vastagságú csíkokra vágjuk, és a tenyerünkkel k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű