30 dkg porcukor , 8 tojás sárgája , 5csomag vaníliás cukor , 15 dkg margalint habosra keverünk . A habosra kevert anyagokhoz adagolunk 11 evőkanál lisztet , 1 liter tejet végül a 8 tosjásfehérjéből felvert habot.
Zsírozott , lisztezett tepsibe öntjük. Előmelegített forró sütőben sütjük 10 percig , majd tartaléklángon 30-40 percig sütjük tovább.
Hidegen szeleteljük , tetejére ízlés szerint porcukrot hintünk vagy csokimázt rakhatunk. Zsírozott . Lisztezett tespi helyett - a tepsit kibélelem sütőpapírral.
A linzer alaphoz a lisztet összekeverjük a sütőporral és a porcukorral, elkeverjük benne a sót is. Elmorzsoljuk benne a kockázott, hideg vajat. Mikor már jó morzsalékos, mehet hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat, a tojást, a cukrot, a tejet és a mézet gőz fölött összeolvasztjuk. Levesszük a tűzről, és pár percig kavargatva hűtjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a szódabikarbónát, és s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTészta készítése: A lisztet a szódabikarbónával, a sóval, a cukorral és a kakaóporral elkeverjük. Elmorzsoljuk benne a hideg, felkockázott vajat, majd hozzáadjuk a mézet, a tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból tésztát gyúrunk,liszt annyi kell bele,amennyit felvesz. Tepsi hátulján 6 lapot sütünk. A krémhez valókat szokott módon megfőzzük,kihűlés után betöltjük a lapok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű