30 dkg porcukor , 8 tojás sárgája , 5csomag vaníliás cukor , 15 dkg margalint habosra keverünk . A habosra kevert anyagokhoz adagolunk 11 evőkanál lisztet , 1 liter tejet végül a 8 tosjásfehérjéből felvert habot.
Zsírozott , lisztezett tepsibe öntjük. Előmelegített forró sütőben sütjük 10 percig , majd tartaléklángon 30-40 percig sütjük tovább.
Hidegen szeleteljük , tetejére ízlés szerint porcukrot hintünk vagy csokimázt rakhatunk. Zsírozott . Lisztezett tespi helyett - a tepsit kibélelem sütőpapírral.
Az őszibarackok héját lehúzzuk, a barackot kisebb kockákra vágjuk, a citromlével megöntözzük, majd a cukorral együtt, pár perc alatt, kicsit megpároljuk, majd hűlni hagyjuk (konzer...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 egész tojást 10 deka cukorral habosra keverünk, azután hozzáadva ½ kg lisztet, 1 csomag sütoport, 4 deci langyos mézet, ½ deka tört fahéjat és 3-4 szem finomra tört szegfûszeget,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótához szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd egyenként beletesszük tojás sárgát. Óvatosan beleforgatjuk a lisztet és a sütőport. Egy 20*...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeghámozzuk a céklát, és sós vízben megfőzzük. Ha már puha, leturmixoljuk. Hozzáadjuk a cukrot és a tojásokat, majd habosra keverjük. Beleöntjük az olajat is, végül pedig a sütőpor...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű