menu

Családireceptkönyv.hu

Intelligens krémes


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg porcukor , 8 tojás sárgája , 5csomag vaníliás cukor , 15 dkg margalint habosra keverünk . A habosra kevert anyagokhoz adagolunk 11 evőkanál lisztet , 1 liter tejet végül a 8 tosjásfehérjéből felvert habot.

Elkészítés:


Zsírozott , lisztezett tepsibe öntjük. Előmelegített forró sütőben sütjük 10 percig , majd tartaléklángon 30-40 percig sütjük tovább.
Hidegen szeleteljük , tetejére ízlés szerint porcukrot hintünk vagy csokimázt rakhatunk. Zsírozott . Lisztezett tespi helyett - a tepsit kibélelem sütőpapírral.

Intelligens krémes

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Rákóczi túrós (TT konyhája)
Rákóczi túrós (TT konyhája)

A linzer alaphoz a lisztet összekeverjük a sütőporral és a porcukorral, elkeverjük benne a sót is. Elmorzsoljuk benne a kockázott, hideg vajat. Mikor már jó morzsalékos, mehet hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mézes-grízes krémes
Mézes-grízes krémes

A vajat, a tojást, a cukrot, a tejet és a mézet gőz fölött összeolvasztjuk. Levesszük a tűzről, és pár percig kavargatva hűtjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a szódabikarbónát, és s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Kakaós mézes krémes
Kakaós mézes krémes

Tészta készítése: A lisztet a szódabikarbónával, a sóval, a cukorral és a kakaóporral elkeverjük. Elmorzsoljuk benne a hideg, felkockázott vajat, majd hozzáadjuk a mézet, a tojá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Andi
Hatlapos
Hatlapos

A hozzávalókból tésztát gyúrunk,liszt annyi kell bele,amennyit felvesz. Tepsi hátulján 6 lapot sütünk. A krémhez valókat szokott módon megfőzzük,kihűlés után betöltjük a lapok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk