• 50 dkg leveles tészta
krémhez:
8 dl habtejszín
• 8 dl víz
• 6 evőkanál cukor
• 4 csomag vaníliás puding
1. A pudingot a vízzel és a cukorral simára keverjük, majd sűrűre főzzük.
2. Amíg kihűl, a tésztát olvasztás után négy részre vágjuk.
3. Vékonyra nyújtjuk, s 250 °C-on kisütjük.
4. Kb. 3-5 perc alatt megsül, de folyamatos odafigyelést igényel.
(célszerű sütőpapírt használni)
5. Ha kihűlt a puding, tegyük hozzá a habtejszínt, majd 10-15 percig
keverjük robotmixerrel.
6. A lapokat rétegesen kenjük meg a krémmel, a tetejét pedig szórjuk meg
porcukorral.
Szitáljuk át a kakaót és áztassuk be a zselatint 70 ml vízbe. Főzzünk szirupot a cukorból és a 80 ml vízből, szórjuk bele a kakaót és jól keverjük össze. Melegítsük fel a tejszínt...
Elkészítési idő:Elkészítése: A vajat a porcukorral habosra keverjük. A tej kivételével hozzáadjuk a többi hozzávalót is, majd egyneművé keverjük. (A lisztet lehetőleg szitáljuk!) Végeredményk...
Elkészítési idő: 30 perc+ hűtésDen Teig ausrollen und mit einem Ausstecher Bären-Kekse ausstechen. Gesicht mit einem Stäbchen eindrücken. Mandel auf den ausgestochenen Keks legen und die Arme des Bären vorsichti...
Elkészítési idő: