450 g liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
220 g cukor
70 g kókuszreszelék (v. dió,egyéb szárazanyag)
50 ml olaj
narancs aroma
1 tojás
400 ml tej
250 g cseresznye
100 g csokoládé
Hozzásalókat öszekeverjük (tejet 3 adagban adjuk hozzá)
Sütőpapirral bélelt (zománcos) tepsibe egyenletesen elosztva sütjük.
180 C fokon 40-45 perc
Kihülés után, porcukorral szórjuk meg.
Ha van időnk, áztassuk be a mandulát hideg vízbe legalább 6 órára, majd szűrjük le. Az áztatás felszabadítja a mandulában lévő enzimgátlókat, így könnyebb megemészteni. Ha nincs id...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat válaszd ketté. Keverd habosra a vajat a cukorral, a vaníliás cukorral, majd egyenként add hozzá a tojások sárgáját. Reszeld bele a citrom héját. A fehérjéket verd kemén...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojás fehérjéket gépben felverni, félretenni. A sárgájákat cukorral kikeverni és mehet bele a sütőporos liszt. Majd az olaj és viz is. Utána a felvert fehérjéket szépen beleforga...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és egy mélyebb falú tálcába egyengetjük. A krémhez a tejből és a búzadarából sűrű tejbegrízt főzünk, majd kihűtjük. A túrót elektromos habverőve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű