450 g liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
220 g cukor
70 g kókuszreszelék (v. dió,egyéb szárazanyag)
50 ml olaj
narancs aroma
1 tojás
400 ml tej
250 g cseresznye
100 g csokoládé
Hozzásalókat öszekeverjük (tejet 3 adagban adjuk hozzá)
Sütőpapirral bélelt (zománcos) tepsibe egyenletesen elosztva sütjük.
180 C fokon 40-45 perc
Kihülés után, porcukorral szórjuk meg.
A napraforgót 2 órára, az alaptésztához és a krémhez való mazsolát, külön-külön tálkában, 15 percre beáztatjuk. Leöntjük a vizüket, majd késes aprítógépbe téve a napraforgót és az...
Elkészítési idő:5 tojast szetvalasztok, a sargajat kikeverem 5 evokanal cukorral (vagy cukorhelyettesitovel) es adok hozza egy tud vaniliat (vagy vanilias cukrot.) 1 liter tejet felforralok, a sar...
Elkészítési idő:Elkészítés: A fahéjas tésztához a lisztet, a szódabikarbónát, a fahéjat és a cukrot kavarjuk össze. A mézet és a vajat olvasszuk össze, majd öntsük a lisztes keverékhez, adjuk...
Elkészítési idő: