Előbb-utóbb ide írom
A félzsíros tehéntúrót áttörjük, hozzákeverjük a vajat, a lisztet és a tojások sárgáját. Vaníliás porcukorral reszelt citromhéjjal ízesítjük. Végül a kristálycukorral kemény habbá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Kikeverem a tojássárgákat a vajjal és cukorral. 2. Lisztet, kakaót, sütőport átszitálom, összekeverem. 3. Száraz alapanyagokat hozzákeverem a tojássárgájás vajhoz felvált...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűNedves és száraz összetevőket külön-külön összevegyítjük, majd a kettőt összekeverjük. Legalább fél órát állni hagyjuk. 160-170 fokon 40-45 perc.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A túrót a tejföllel és a cukorral, robotgép segítségével összedolgozzuk (minél simább a massza, annál jobb). 2. Ha a massza elég sima, kézi habverőre váltunk, és egyenként hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű