Egy nagy edénybe helyezzük a marhalábszárat, majd öntsük fel a vízzel, sózzuk meg, és forraljuk fel. Közepes lángon másfél órán át főzzük a húst, közben pedig szedjük le a habját....
Elkészítési idő: kb1-11/2 óraA szójaszószt, a szezámolajat, a fokhagymát, a kínai fűszerkeveréket és a reszelt gyömbért keverjük össze egy üvegtálban. A csirkehúst csíkozzuk fel, és adjuk a szójaszószos páchoz...
Elkészítési idő:Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. Formánkat kiva...
Elkészítési idő: 60 perc / előkéA natúr vajkrémet elkeverjük a porcukorral és 4 mk rummal. A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral és a habfixálóval, és óvatosan a vajkrémhez forgatjuk. A főzés nélkül...
Elkészítési idő: 30 percVöröshagymát megpuculjuk, felkockázzuk, olívaolajon megdinszteljük. Amíg a hagyma üvegesedik, a sütőtököt felvágjuk, kikanalazzuk a magját, meghámozzuk, felkockázzuk. Amikor kész...
Elkészítési idő: 45 perc / előkéElőször elkészítjük a tésztát a tojásból és a lisztből. Hozzáadunk egy csipet sót, jól összegyúrjuk, majd 15-20 percig pihentetjük a hűtőben fóliába csomagolva, hogy ne száradjon k...
Elkészítési idő:Egy kis edénybe lereszeljük a narancs héját, ezt majd a töltelékhez adjuk. A levét kifacsarjuk, és az apróra szeletelt aszaltbarackot belerakjuk, félretesszük felhasználásig. A té...
Elkészítési idő: kb. 2 óraA lisztet tálba szitáljuk, rámorzsoljuk az élesztőt. A vajat/margarint összeolvasztjuk a tejjel, majd a liszthez adjuk a tojással és a cukorral együtt. Alaposan kidagasztjuk, leta...
Elkészítési idő: 11/2 óraA szalonnát pirítsd meg, amíg zsírt enged, majd rajta az aprított vöröshagymát kezdd el dinsztelni. Ezután add hozzá az apróra vágott zöldségeket, kicsit később a darált húst, és j...
Elkészítési idő: kb. 2 óraA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk-borsozzuk, majd hűtőbe tesszük. Közben a burgonyát megpucoljuk, és egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Félretesszük 20-30 percre. Ezután kin...
Elkészítési idő: