Családireceptkönyv.hu

Becsinált leves


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Pulykahús

Elkészítés:


• Pulykahusit főzni,
• apróhúsból pörköltöt csinálok,
• ha puha, bele: sárgarépa, fehérrépa, zeller, zöldborsó, megpárolni, zsírjára sütni, bestaubolni, (liszttel megszórni, fehérbors, pici pirospaprika),
• felönteni a leves lével, összeforralni,
• tésztát/csipetkét/galuskát (tojás, liszt, só, beleszaggatni) megfőzni,
• tejföllel tálalni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Konyakos vadhúsleves
Konyakos vadhúsleves

A húst kicsontozzuk, leöblítjük, leszárítjuk, és kis kockákra vágjuk. A csontját megmossuk, fél liter vízben pici sóval feltesszük főni. Amikor forr, lehabozzuk, és kis lángon,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar fejtett bableves
fejtett bableves

A babot a zöldségekkel és a füstölt hússal felteszem főni. Ha a bab már puhulni kezd, hozzáadom a krumplit és a csipetkét, valamint a fűszereket, paprikát, paradicsomot. /lehet pap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsanett 1
Tejszínes fokhagymakrémleves
Tejszínes fokhagymakrémleves

A vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát vékonyan felszeleteljük, majd megpirítjuk az olívaolajon. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük vízzel, majd felforraljuk. Közben a tejszínnel el...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk