hagyma
• Csirkelevest főzni,
• Bacon szalonnát hosszú csíkokra vágni, megsütni, kivenni a zsírból,
• Vöröshagymát felvágni hosszúra, szalonna zsírjában megpárolni, liszttel megszórni,
• csirkelevest hagymára önteni, tejszínnel felönteni, bele: petrezselyem, fehérbors, felforralni,
• sajtot reszelni a tetejére, sült szalonnával tálalni.
sajtos pizzával a legjobb tálalni
Egy nagyobb lábasban feltesszük a vizet főni. Belerakunk egy darab füstölt szalonnabőrt, a babérlevelet és a két kis fej hagymát, amiről csak a külső héjat szedjük le. Remek szín...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűElőször a brokkolit szétbontjuk, megmossuk. A brokkoli szára is ehető, így ne dobjuk ki azt! Jól mossuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra. Az is beleszámít a brokkoli súlyába! A va...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűborsót, kockára vágott krumplit kicsi olajra teszed, párolod kevés vízen, sót, borsot, elég sok cukrot, de inkább apránként, zöldségzöldet apróra vágva teszel hozzá, felöntöd vízz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűolaj+hagyma--párolom+hús--párolom+fűszer+bab--vízzel felöntöm+ a végén berántom.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű