hagyma
• Csirkelevest főzni,
• Bacon szalonnát hosszú csíkokra vágni, megsütni, kivenni a zsírból,
• Vöröshagymát felvágni hosszúra, szalonna zsírjában megpárolni, liszttel megszórni,
• csirkelevest hagymára önteni, tejszínnel felönteni, bele: petrezselyem, fehérbors, felforralni,
• sajtot reszelni a tetejére, sült szalonnával tálalni.
sajtos pizzával a legjobb tálalni
A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a felaprított répákat, a felszeletelt gombát, zöldborsót, sózzuk, és lefedve még 1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét feldaraboljuk kis kockákra (2x2 cm nagyjából). A hagymákat apróra vágjuk. A répákat a csirkéhez hasonló módon aprítjuk fel. A gombát cikkekre vágjuk. Kevés zsiradékon le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat felszeletelem csíkokra, olívaolajon megpárolom, (kicsit túl is pirítom), ha megpirult rárakom a kanál lisztet, kicsit dinsztelem, sózom, borsozom, ráöntöm a bort és elf...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűZöldbabot és a fejtett babot kuktában puhára főzzük. Rántást készítünk, amibe apróra vágott hagymát, zeller- és petrezselyemzöldet, friss tárkonyt, konzerv paradicsomot, végül fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes