gomba
• 0,5 kg gombát mosni, hámozni, szeletelni,
• kis fej vöröshagymát apróra, zsiradékon üvegesre párolni, gombát rá, só, bors, párolni, zsírjára sütni,
• 2 ek liszttel megszórni, pirítani,
• pirospaprika, kockás lével felönteni,
• tésztát bele, egyet rottyan, + tejföl hozzá.
1. Egy kanál zsírban futtass meg egy nagyon kis fej reszelt hagymát, s mindjárt tedd bele a zöldséget. 2. Egy szál sárgarépát, két szál petrezselyemgyökeret, egy kis fej karalá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kolbászt felkarikázzuk és beletesszük a fazékba. Megvárjuk, amíg kisül a zsírja és arra dobjuk a felkockázott sertéshúst. Egy picit megpirítjuk a húst a kolbász zsírján és hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felolvasztott vajban a felkockázott hagymát üvegesre sütjük. A fokhagyma gerezdeket négybe vágjuk, hozzáadjuk a hagymához, és együtt pároljuk. Hozzáadjuk a lisztet, kicsit együ...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű