Családireceptkönyv.hu

Halászlé


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


hal

Elkészítés:



-Nagy fazékban olaj, nagy fej vöröshagymát apróra, üvegesre pirítani, lehúzni, bele pirospaprika,
- bele: tükörponty 2-3 szelet, 2-3 keszeg, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, vagy sűrítmény, 1 krumpli darabolva, 1 halászlékocka, ezt vízzel felönteni, lassan forrjon fél órát, hogy szétmenjen a hal,
-szűrőn átszűrni, a sűrűjét belepasszírozni,
- felforralni, 2-3 szelet halat belefőzni, pár perc, amíg megpuhul.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kacsahúsleves
Kacsahúsleves

A kacsát megtisztítjuk, megmossuk. A kacsát hideg vízbe főni tesszük, egészben vagy feldarabolva. Ízlés szerint megsózzuk, fekete borsot teszünk bele. Azért fontos, hogy hideg víz...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Saláta leves
Saláta leves

A salátákat alaposan megmossuk, és összetépjük kisebb darabokra. Az étolajat a leveses fazékban felforrósítjuk, és megpirítunk benne két evőkanál lisztet. A fokhagymát megtisztítju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Tárkonyos burgonyaleves
Tárkonyos burgonyaleves

A burgonyát jól megmossuk tisztítás után, és apró kockára vágjuk. A hagymát szintén tisztítjuk, és felkockázzuk. A sárgarépát megmossuk, és karikára vagdaljuk. Kevés olajon megf...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tamás
Bazsalikomos paradicsomleves
Bazsalikomos paradicsomleves

1: A vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagyma közepét eltávolítjuk. 2: Egy fazékban vizet forralunk. A paradicsom bőrét kereszt alakban bemetsszük. A forrásban lévő vízbe dobjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk