1 nagy fej hagyma
1 nagy vagy 2 közepes krumpli
1,5 l víz
2 tk só
1 púpos ek őrölt piros paprika
3 knorr halászlé kocka
A kockára vágott hagymát, és krumplit felöntjük a vízzel, ízesítjük sóval. Amikor forr, beletesszük az őrölt paprikát majd a halászlé kockát.
Közepes lánggon addig főzzük, amíg a krumpli megpuhul, és a lé besűrűsödik.
A zöldségeket és a húst előkészítjük, feldaraboljuk. Egy lábasban megolvasztjuk a zsírt, majd megpároljuk a hagymát, a paradicsomot és a paprikát. Hozzáadjuk a báránycombot, a fok...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KözepesSűrített paradicsomot sóval, borssal, chili paprikával, medvehagymával és lereszelt fokhagymával összekeverjük. Csípős masszát kell kapnunk. Vörös- és lila hagymát csíkokra vágjuk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgy fazékban lepirítjuk a szalonnát, a kolbászt és a hagymakarikát, majd hozzátesszük a felkockázott krumplit is. Néhány percig tovább pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, átkeve...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA körtét meghámozzuk, kiszedjük a magjait, néhány vékony szeletet félrerakunk a díszítéshez, a többit kis kockákra vágjuk. Összekeverjük a cukrot a sóval. Egy lábasban megkarame...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű