1,5-2 fej fokhagyma, 1 közepes méretű vöröshagyma, tejszín, víz, tej, só, bors, vegeta, bacon.
A bacont apró kockákra daraboltam, majd jó ropogósra sütöttem. Kiszedtem tányérkára,ezt használtam majd a díszítéshez. A zsírjához hozzáadtam az apróra darabolt vöröshagymát és fokhagymát, vigyázva, nehogy odaégjen. Felöntöttem vízzel és tejjel, majd sóztam, borsoztam és tettem bele szárított petrezselyemzöldet is. Hagytam kb. 1 órácskát rotyogni,ennyi idő alatt a hagyma teljesen szétfő,s nem szükséges turmixolni. Hozzáadtam a tejszínt/sűríthetjük kevés étkezési keményítővel/,majd összeforraltam. Reszelt sajttal és a ropogósra sült baconnel díszítettem.
1. Kevés zsíron az apróra vágott hagymát megpirítjuk, majd bele tesszük az apróra vágott hús, és megpároljuk. 2. Sózzuk, borsozzuk hozzáadjuk a babérlevelet, a köményt és a pap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd elő a zöldségeket. A hagymát és a fokhagymát vágd apróra, a póréhagymát karikákra. A tököt vágd félbe, szedd ki a magját és vágd kockára. Ha a leggyakrabban kaph...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk, felöntjük vízzel, beletesszük az erőleveskockákat és takaréklángon, fedő alatt kb. 45 perc alatt puhára főzzük az egészet. Levestésztával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűErőlevest felforral Bele a rákhús és a csalamádé Hozzá a bambuszrügy, a gomba, a zeller 5 PERCIG FŐZ Ezután bele az uborka, a ecet-cherry-szója keverék, a sonka. További 1 (EG...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes