Családireceptkönyv.hu

Zöldborsó főzelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


zöldborsó

Elkészítés:



-Rántás: lábosba zsír, liszt, elkent fokhagyma, zsemleszínűre,
-bele pirospaprika, a borsó levével lassan felöntöm, borsót, fél leveskockát bele, összeforralni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bazsalikomos brokkolifőzelék
Bazsalikomos brokkolifőzelék

A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk és bő forrásban levő vízben blansírozzuk (2-3 percet főztem), átmossuk jéghideg vízzel és leszűrjük. A krumplit meghámozzuk, nagyobb darabok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tejfölös zöldborsófőzelék
Tejfölös zöldborsófőzelék

Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a forró olajon. .Ezután öntsük fel a vízzel, adjunk ho...

Elkészítési idő: 30-perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Joghurtos-mustáros lencsefőzelék
Joghurtos-mustáros lencsefőzelék

A finomra aprított hagymát az olajon üvegesre dinsztelem. Hozzá reszelem a fokhagymát, belekeverem a fűszereket, 1 percig együtt pirítom őket, majd hozzáadom a lencsét. Felöntöm a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Babfőzelék
Babfőzelék

A babot, hagymát, babérlevelet feltesszük főni. Miután megpuhult, berántjuk,fűszerezzük, a húst beledobjuk, újraforraljuk és a végén pedig ecetet rakunk bele ízlés szerint.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk