zöldborsó
-Rántás: lábosba zsír, liszt, elkent fokhagyma, zsemleszínűre,
-bele pirospaprika, a borsó levével lassan felöntöm, borsót, fél leveskockát bele, összeforralni.
Olajon a lisztet és a fokhagymát megfuttatom majd a spenótot rátezsem étfutaom és tejjel a kellő sűrűségűre hígítom..:)
Elkészítési idő: 40-50 perc Nehézség: KönnyűÉtolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a forró olajon. Ez csak pár tíz másodperc.Ezután öntsük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmosás. darabolás. főzés .
Elkészítési idő: 10 Nehézség: KönnyűA rizst megpárolom (1 bögre rizs, 2 bögre víz). Olajon felmelegítem, majd hozzáöntöm a 2 bögre vizet, sózom, és addig főzöm, míg a vizet beszívja, egy kevés maradhat rajta. Utána f...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes