Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Zöldborsó főzelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


zöldborsó

Elkészítés:



-Rántás: lábosba zsír, liszt, elkent fokhagyma, zsemleszínűre,
-bele pirospaprika, a borsó levével lassan felöntöm, borsót, fél leveskockát bele, összeforralni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Olasz babfőzelék
Olasz babfőzelék

A száraz fejtett babokat előző este vízbe áztatjuk, majd annyi vízben, ami éppen ellepi feltesszük főzni a sárgarépával, babérlevéllel és kevés sóval. Nagyjából egy óra szükséges,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar KukoricaFőzelék
KukoricaFőzelék

A kukoricát előkészítem; a csöveset sok sós vízben megfőzöm és lemorzsolom róla a szemeket, a konzervet lecsöpögtetem, a fagyasztottat kiolvasztom. A vajat felolvasztom és rádo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Brigitta
Spenót főzelék egyszerűen
Spenót főzelék egyszerűen

A spenótot felforraljuk. Közben az olajból és a lisztből rántást készítünk. Belenyomjuk a fokhagymát, elkeverjük a rántásban, és pár pillanatig pirítjuk. Ezután azonnal felhigítj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Karalábéfőzelék tócsnival
Karalábéfőzelék tócsnival

A karalábét megtisztítjuk, és egyforma kockákra vágjuk. A vöröshagymát felaprítjuk. A vajat egy lábasban felolvasztjuk, és csipetnyi sóval együtt, üvegesre pároljuk benne a hagymá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk