A csirkemájat tisztítsd meg, ha szükséges, a maradék szívet, hártyás részt távolítsd el. Arra ügyelj, hogy a szeletek ne legyenek 1,5 centiméternél vastagabbak, különben nem tudnak...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA megmosott galambokat hosszában ketté vágtom, megsózom, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, mindegyik fél galambra teszek egy teáskanálnyi margarint, majd alufóliával lefedem, 170...
Elkészítési idő: 1-2 óra Nehézség: KözepesGombapaprikás: A felengedett vargányát felszeleteljük és forró száraz serpenyőben, só nélkül jó erősen lepirítjuk és félretesszük. Ezt megismételjük a nagyobb darabokban hagyott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelsosrás a következőkben
Elkészítési idő: Nehézség: NehézBŐ ZSÍRBAN SÜLT BURGONYKÖRETEK A burgonyát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, konyharuhával leszárítjuk és a kívánt formára, daraboljuk. Most konyharuhával újra leszárítjuk, ami a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.youtube.com/watch?v=6ECWTx-R4wM
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű