- öt galambfiók
- só
- margarin
A megmosott galambokat hosszában ketté vágtom, megsózom, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, mindegyik fél galambra teszek egy teáskanálnyi margarint, majd alufóliával lefedem, 170 fokra állított előmelegített sütőbe teszem. Kb. 1 óráig sütöm, közben kétszer megfordítom. A végén 250 fokra állított sütőben szép pirosra sütöm.
Osszekeverjuk a citromlet es az ugyannnyi mennyisegu olivaolajat, hozzaadjuk a reszelt fokhagymat, a mustart es a pirospaprikat, sozzuk es borsozzuk. a csirket atkotjuk a combjai k...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkét megfőzzük, eközben a bacont felkockázzuk és megpirítjuk. A hagymát is feldaraboljuk. Feltesszük a főzőtejszínt egy kis sóval, borssal és fokhagymával forrni, majd miután...
Elkészítési idő: kb. 50 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 fokra. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon. A csirke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű