4 bögre apró kockára vágott alma ,
1/2 bögre magozott meggy (befőtt),
1/2 bögre apróra vágott dió,
3/4 bögre kristálycukor,
2 bögre finomliszt,
1/2 bögre étolaj,
4 egész tojás,
1 kk. fahéj,
1 kk. sütőpor,
1 kk. szódabikarbóna
A tojásokat az olajjal és a cukorral habosra keverjük. A többi hozzávalóval elkeverjük és sütőpapíros tepsibe öntjük. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.
1 bögre meggyel készítettem, nem féllel, de legközelebb felesben készítem az almával. A bögrém 2.5 dl volt. Nekem 30 perc alatt megsült. 23 * 31 cm-es tepsiben készült.
Cukrot, vajat, tojást habosra felverni. Hozzá a liszt, sütőpor. Végén a gyümölcsök. - 150-160fokon 1 órán át sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás fehérjét felverjük majd fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot, majd a lekvárt. Ezután már fakanállal dolgozzuk bele a diót. A kosarakat tésztával "kibéleljük" megtöltjük a kr...
Elkészítési idő: 1 1/2 Nehézség: Közepes1. A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összedolgozzuk, és a hűtőben 1 órát pihentetjük. 2. A tésztát kétfelé vesszük. Amivel nem dolgozunk, azt visszatesszük a hűtőbe....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézHabosra keverjük a margarint a tojások sárgájával és a porcukorral. Hozzáadjuk a kakaóport, a rumot és végül a tojások habbá vert fehérjét. Egy jénai tál aljára egy réte...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű