8 csokor petrezselyem
2 db nagy paradicsom
1 fej vöröshagyma
4 evőkanál búzadara (kuszkusz)
1-2 evőkanál olívaolaj
só
1 db citrom
A petrezselymet finomravágjuk, és az apróra vágott vöröshagymával, valamint a kis kockákra darabolt paradicsommal összekeverjük.
A búzadarát kevés vízben jól átkeverjük, a vizet lecsurgatjuk róla, és hozzáadjuk a zöldségkeverékhez. Két órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek, és a bulgur megpuhuljon.
A citrom kicsavart levébe másfél mokkáskanálnyi sót keverünk, és tálalás előtt az olajjal együtt a zöldségkeverékre öntjük.
A zöldségeket megmosom, majd felszeletelem. Sütőpapíros tepsit kicsit kiolajozok, majd szépen elkezdem őket egymás elé sorban felhalmozni több sorba. A tetejére grill zöldség fűsze...
Elkészítési idő: 1-1,5 óraA gnocchihoz a cukkinit hámozd meg, vágd kockára, tedd fazékba, öntsd fel a vízzel és citromlével, lefedve alacsony lángon párold puhára, kb. 5-10 perc. A héját se dobd ki, én apró...
Elkészítési idő:A gnocchi [ejtsd: nyokki] tulajdonképpen egy olasz krumplis tészta. Magyarul nudli. De tényleg. Ha felnyitod a Horváth Ilona szakácskönyvet, és megnézed benne a szilvás gombóchoz v...
Elkészítési idő: 1 óra 05 perc