Hozzávalók 4 főre
» 1 db csirkemellfilé
» 0.5 dl étolaj
» 1 marék zöldborsó
» 2 db karalábé
» 1 csomag vegyes zöldség
» 1 csipet só
» 1 csipet bors
» 2 fej gomba
» 1 tk tárkony
» 4 db leveskocka
A csirkemellfilét megmosom, majd apró kockákra vágom. Egy mély fazékban felhevítem az olajat, ráteszem a húskockákat és fehéredésig pirítom. Megtisztítom a zöldségeket és felkockázom, felkarikázom őket. A következőket: hagyma, zeller, karalábé, répa, fehér répa, gomba, a húshoz adom. Felöntöm 2 liter vízzel, hozzáadom az 1 teáskanál tárkonyt és a 4 erőleves kockát, majd forrás után, fedő alatt, takarék lángon, mindent puhára főzök. Legvégül, a leveshez adom a zöldborsót és azt is puhára főzöm.
Elkészítés: Vágd apró kockára a húst, a vörös- és póréhagymát. Olvaszd fel a margarint, párold meg rajta a vöröshagymát. Mielőtt késznek látod, dobd bele a pórét is. Forgasd át pá...
Elkészítési idő: 40-50 percAz olajon egy csipet sóval megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát, egy-két percig pároljuk, belerakjuk a tisztított kelbimbót, felön...
Elkészítési idő: 35 percA zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, a karfiolt megmossuk és rózsáira szedjük. Kevés olajon megdinszteljük a zöldségeket, majd sózzuk, borsozzuk és MAGGI Ételízesítőt adunk...
Elkészítési idő: