• 1 tojás
• 1 bögre (2,5 dl) cukor
• 2 bögre liszt
• 1 sütőpor, 1 vaníliás cukor
• kb. 1 bögre tej
• 1 ek olaj
• egy marék durvára vágott dió
• 2-3 csokitojás, nyuszika, vagy mikulás
1. A tojást a cukorral, vaníliával habosra keverjük, a lisztet, sütőport hozzáadjuk, fokozatosan adjuk hozzá a tejet, amíg könnyen keverhetővé válik, (ha túl híg, nem sül át a belseje), belekeverjük az egy evőkanálnyi olajat, a durvára vágott diót, és beletördeljük a csoki figurákat.
2. Sütőpapírral bélelt kisebbfajta magas falú tepsibe öntjük, közepes lángon sütjük, amíg a tepsi falától láthatólag kész elválni piruló tetejű sütink (kb. 1/2 óra).
A tojásokból három lapot sütök ebből kettő csokis egy piskóta A pudingot a cukorral szokásos módon elkészítem majd a tűzről leveszem és hozzákeverem a margarint Az alsó lapot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítem el, mert a töltéskor teljesen hidegnek kell lennie. A tejet a cukorral felforralom, majd belekeverem a többi alapanyagot. Teljesen száraz, hideg, gyúr...
Elkészítési idő: 10 ó Nehézség: KönnyűA vizet a zsírral forrásig főzzük, majd belekeverjük a lisztet, azután egyesével a tojásokat és addig keverjük, amíg a tészta elválik az edény falától. Nyomózsákkal dió nagyságú ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA porcukrot és a vaníliás cukrot tegyük bele a keverőtálba, majd adjuk hozzá az egész tojásokat. Ezután robotgéppel keverjük jó habosra, hogy legalább háromszorosára nőjön, majd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes