• Egy kávés-pohár rizst 2 – 3 evőkanál olajban fehérre pirítok.
• 1 kávéskanál Piros Aranyat keverek hozzá,
• 3 kávés-pohár vizet teszek hozzá és egy húsleves kockát.
• Főzelék-sűrűre főzöm és elzárom alatta a gázt
• 10 – 15 percig pihentetem, amíg a rizs felszívja a levét.
• Egy kávés-pohár rizst 2 – 3 evőkanál olajban fehérre pirítok.
• 1 kávéskanál Piros Aranyat keverek hozzá,
• 3 kávés-pohár vizet teszek hozzá és egy húsleves kockát.
• Főzelék-sűrűre főzöm és elzárom alatta a gázt
• 10 – 15 percig pihentetem, amíg a rizs felszívja a levét.
Hálósra vágom a krumplit és megsütőm 2 villával kihúzva
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát hideg sós vízben feltesszük főni, miután megfőtt, hideg vizet eresztünk rá majd meghámozzuk. Egy krumplinyomóval áttörjük, sózzuk, borsozzuk és megvárjuk, hogy kihűljön...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA rizst olajon megfuttatjuk, felöntjük a vízzel, sózzuk, megfőzzük. A kockára vágott hagymát megdinszteljük olajon, hozzáütjük a tojásokat, sózzuk. Mikor kész a rántotta, beleforga...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. Egy 22-24 cm átmérőjű tűzálló tálat vastagon kikenünk vajjal/margarinnal, a maradékot felolvasztjuk. A sajtot finomra reszeljük. A hagymát meghámozzuk, és uborkagyalun vékony kar...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz