Hozzávalók 2 főre
» 1 csomag görög gyümölcsleves por
» 0,5 dl tej
» 2 evőkanál habtejszín
» 10 dkg vegyes gyümölcs befőtt
A tasak tartalmát fél liter hideg tejjel, kézi habverővel jól elkeverem. 10 percig állni hagyom hűtőszekrényben, majd ismételt keverés után fogyasztható. Tálalás elött beleaprítom a gyümölcs befőttet.
Ezt tejföllel összegyúrjuk, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. A tepsit kikenjük és a tésztát ketté osztjuk, az elsőt kinyújtjuk és a tepsibe tesszük, erre tesszük a kihűlt pudin...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.receptmuhely.hu/recept/puspokkenyer_maradek_tojasfeherjebol
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű