• 2 szál sárgarépa
• 1 póréhagyma
• 1 szál gyökér, vöröshagyma
• 2 gerezd fokhagyma
• 1 öklömnyi fehér káposzta
• 10 dg laskagomba
Ezeket ujjnyi vastagságúra feldaraboljuk és olajban vagy zsírban megpároljuk, majd 1 - 1,5 liter vízzel felengedjük.
1 db csirkemellet csíkokra vágunk, beletesszük, valamint teszünk hozzá 1 tyúkhúsleves kockát. Sóval, borssal ízesítjük.
Ha beletettük a csirkemellet és a leveskockát, utána 15 - 20 perc alatt megfő.
Cérnametélt tésztát adunk hozzá.
A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. Hozzáadjuk a felaprított répákat, zöldborsót, sózzuk és lefedve 10 percig pároljuk. A húst vékony csí...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűVöröshagyma, apró kockára kell vágni, lepirítani olajon, miután megpárolódott, két gerezd fokhagymát rányomni, átpirítani. Egy ek liszt, azt is fehéredésig pirítani. Pirospapriká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, a krumplit felkockázzuk. Kevés zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, fokhagymát, majd jó evőkanálnyi lisztet teszünk rá....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA repat, tofut, gombat, bambuszrugyet, fott csirkemellet kb 2 liter vizzel felengedjuk es fozni kezdjuk. Izesitjuk izles szerint soval, keves borssal, kinai fuszerkeverekkel, orolt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű