1000 g párizsi
5 db tojás
250 g zsemlemorzsa
6 púpos evőkanál liszt
pici só
3 dl étolaj
1,5 kg krumpli
4 evőkanál vaj
3 dl tej
A párizsit közepesen vékony szeletekre vágjuk.
Egy tálba tesszük a lisztet, egy másikba a tojásokat, egy harmadikba a zsemlemorzsát. Szokott módon panírozzuk be, zsemlemorzsa után még egyszer tojás, és zsemlemorzsa.
Forró olajban sütjük.
Krumplipürét készítünk.... mindenki annyival készíti, amennyivel szeretné...és ahogy szokta...
A káposztát megtisztítjuk, külső leveleit leszedjük, megmossuk. A torzsáját kivágjuk, és vékonyan felcsíkozzuk. Az olajat beletesszük egy lábosba a cukorral együtt. Karamellizálj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: 15 perc, pácolás: 1 óra, sütés: 2 óra A páchoz keverd össze az olívaolajat a zöldfűszerekkel, a sóval, a borssal, ízesítsd mustárral és zúzott fokhagymával. Dörzsöld b...
Elkészítési idő: 3 óra 15perc Nehézség: Nehéz1. A húst 5 szeletre vágom, gyengén kiveregetem, sózom, lisztbe, paprikába forgatom, majd gyorsan barnára sütöm. 2. Hideg paprikamártást adok mellé.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa befűszereztük az oldalast 1-2 órára tegyük be a hűtőbe. A zöldségeket nagy darabokra szeleteljük. A tepsiben elrendezzük úgy, hogy a húsok legyenek felül a zöldségek alul,...
Elkészítési idő: 200 perc Nehézség: Közepes