500 g penne
2 db tömlős sajt
15 dkg sonka
só
bors
petrezselyemlevél
trappista sajt
A pennét sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Egy kis vizet hagyhatunk rajta. Belerakjuk a két tömlős sajtot.
A sonkát kisebb darabokra vágjuk, szintén hozzáadjuk. Fűszerezzük: sót és borsot rakunk rá. A petrezselyemlevelet apróra vágjuk, hozzáadjuk majd az egészet összekeverjük és kb. 5 percig főzzük.
Tálaláskor trappista sajtot reszelünk a tetejére, illetve petrezselyemlevéllel díszítjük.
Sztori: Gyors, olcsó és nagyon finom étel.
Egy tálban a kefirt a sóval, a cukorral és az ecetben felfuttatott szódabikarbónával összekeverek, majd fokozatosan hozzá adom az átszitált lisztet, közben egy habverővel kavargat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűgofrisütőben kisütni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVan egy jó kis jénaim fedővel, kiolajoztam. Tettem egy réteg laskát szárazon. Rá túrót megsózva, borsozva. Arra egy réteg vékonyra szelt angol szalonnát. Megint laska, túró, só...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta Felteszünk sós vizet forralni a gázra a nudliknak. Én maradék törtkrumpliból készítem, de főzhetünk kb. 30 dkg krumplit kockára vágva, s ha langyosra hűlt, a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű