25 dkg gluténmentes tészta
25 dkg főtt-füstölt tarja
25 dkg csiperkegomba
3 szál újhagyma
2,5 dl lm tejszín
15 dkg lm reszelt sajt
Ízlés szerint só
A tarját apró kockára vágom és egy serpenyőben zsirjára sütöm, majd hozzáadom a szeletekre vágott csiperkét, összepirítom, rádobom a felaprított újhagymát, átforgatom, felöntöm a tejszínnel, felrottyantom és leveszem a tűzröl. Ha szükséges sózom, de ez attól függ, mennyire sós a tarja.
A sós, lobogó vízben kifőtt tésztát egy tűzálló tálba teszem, ráöntöm a tarjás-gombás ragut, összekeverem, megszórom a reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütöm!
Aprított petrezselyemzölddel megszórva, forrón kínálom.
Feltesszük a vizet melegedni sóval és némi olajjal. A megtisztított hagymát és fokhagymát felaprítjuk. A cukkinit is feldaraboljuk helyes kis kockákra. Egy nagyobbacska serpenyőb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz elemeket alaposan összekevertem egy tálban. A tejet meglangyosítottam a vajjal, és belekevertem a tojások sárgáit is, és beleöntöttem a kenyérsütő gépbe. Beleöntöttem a s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az olívaolajat felhevítjük, majd rátesszük a darált marhahúst. 2. Amikor félig kifehéredik a hús, rászórjuk az apró kockára vágott sárgarépát. 3. Amikor a marhahús teljesen ki...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű